Υπηρεσίες | Πωλήσεις

Η επιχείρησή Ανάργυρος Ε. Λινάρδος, κατανοώντας τις αυξημένες απαιτήσεις των σύγχρονων πελατών, διαθέτει ειδικό τμήμα πωλήσεων με σκοπό την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών για την απόκτηση του νέου σας επαγγελματικού οχήματος.

Στόχος μας είναι η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μέσα από την παροχή προτάσεων και λύσεων για κάθε σύγχρονη ανάγκη. Τα οχήματα μας είναι καινούργια ή ελαφρώς μεταχειρισμένα, πάντοτε επιλεγμένα, και εγγυημένα.

Διατίθεται μεγάλη ποικιλία οχημάτων: απορριμματοφόρα τύπου πρέσας και μύλου, φορτηγά με ανατροπή, φορτηγά γερανοφόρα, φορτηγά με ανοικτή καρότσα ή μουσαμά, λεωφορεία, σιλοφόρα, φορτηγά ψυγεία, βυτιοφόρα, κλούβες, καλαθοφόρα, ελαφριά φορτηγά, αγροτικά καθώς επίσης και επιβατικά.

Ειδικότερα δε, υπάρχει εξειδίκευση σε οχήματα και μηχανισμούς συλλογής απορριμμάτων. Πιο συγκεκριμένα:

  • Εισάγουμε από Γερμανία καινούρια και μεταχειρισμένα απορριμματοφόρα τύπου πρέσας και μύλου
  • Αντιπροσωπεύουμε την κορυφαία Γερμανική εταιρεία FAUN, σε απορριμματοφόρα τύπου μύλου και πρέσας επί πλαισίου MAN και MERCEDES, καθώς και σαρώθρων για καθαρισμό οδών
  • Συνεργαζόμαστε με την Γερμανική εταιρεία ZOELLER, σε απορριμματοφόρα και συστήματα ανύψωσης κάδων
  • Συνεργαζόμαστε με τη Γερμανική εταιρεία RIES, κατασκευαστή συμπιεστών PRESS CONTAINER για την προσωρινή αποθήκευση απορριμμάτων

Καρότσα - Μουσαμάς


Οχήματα Δήμων