Συνεργάτες | Πλαίσια / Σασί

Η επιχείρηση Ανάργυρος Ε. Λινάρδος, με βάση την πολύχρονη εμπειρία της στο χώρο του αυτοκινήτου, συνεργάζεται με όλους τους αναγνωρισμένους κατασκευαστές πλαισίων. Για μεγάλα απορριμματοφόρα και ανατρεπόμενα, μικτού βάρους από 5 έως 19 τόνους, η εταιρία μας προτείνει πλαίσια των κατασκευαστών MAN και MERCEDES-BENZ, ενώ για μικρότερων διαστάσεων ελαφρά φορτηγά, από 3,5 έως 5 τόνους με μικρό μεταξόνιο για μεγαλύτερη ευελιξία, η εταιρία μας προτείνει πλαίσια των κατασκευαστών IVECO, ISUZU, MITSUBISHI, και RENAULT.

MAN

Τα στιβαρά πλαίσια του παγκοσμίου φήμης κατασκευαστή αμαξωμάτων MAN αποτελούν την βέλτιστη επιλογή για απορριμματοφόρα και λοιπά οχήματα Δήμων με ωφέλιμο φορτίο από 5 έως 19 τόνους.

Ο όμιλος MAN, με έδρα το Μόναχο της Γερμανίας, είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές στον τομέα των φορτηγών και λεωφορείων καθώς επίσης και πρωτοπόρος στην κατασκευή πετρελαιοκινητήρων. Όλες οι μονάδες παραγωγής της MAN εφαρμόζουν τις πιο προηγμένες τεχνολογίες και μεθόδους συναρμολόγησης κατασκευάζοντας οχήματα υψηλής ποιότητας.

Στόχος του ομίλου είναι η προσφορά αξιόπιστων και καινοτόμων οχημάτων χαμηλού λειτουργικού κόστους και υψηλής αποδοτικότητας για τον Έλληνα επαγγελματία αυτοκινητιστή. Οι εταιρικές αξίες του ομίλου MAN βασίζονται στους εξής τέσσερις ισχυρούς πυλώνες: την Αξιοπιστία, την Καινοτομία, το Δυναμισμό, και τη Διαφάνεια.


MERCEDES-BENZ

Η MERCEDES-BENZ είναι αναμφισβήτητα ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές φορτηγών στον κόσμο. Η επιχείρησή μας, στις από κοινού λύσεις με την MERCEDES-BENZ, προτείνει τον τύπο Atego σε πλαίσια μικτού βάρους έως 19 τόνους για φορτηγά με ανατροπή και γερανό.

Το 2004, η MERCEDES-BENZ ήταν η πρώτη κατασκευάστρια εταιρεία που παρουσίασε κινητήρες οι οποίοι καλύπτουν τις απαιτήσεις των προτύπων εκπομπής καυσαερίων Euro 4 και Euro 5. Το τμήμα φορτηγών της MERCEDES-BENZ χρησιμοποίησε για αυτό το σκοπό την τεχνολογία Selective Catalytic Reduction. Μέσω αυτής της διαδικασίας τα καυσαέρια δεν μειώνονται πλέον μόνο εντός του κινητήρα όπως ήταν σύνηθες στους κινητήρες μέχρι σήμερα.

Στα φορτηγά MERCEDES-BENZ δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στον τομέα της ασφάλειας. Για αυτό το λόγο δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι με την κυκλοφορία του Actros στην αγορά εισήχθησαν νέα συστήματα ασφαλείας όπως το ABS και το ASR καθώς επίσης και ο αερόσακος οδηγού, συστήματα τα οποία διατίθενται σήμερα στα περισσότερα φορτηγά όλων των εταιριών.