Υπηρεσίες | Μηχανικές Επιδιορθώσεις

Το μηχανικό τμήμα της επιχείρησης Ανάργυρος Ε. Λινάρδος είναι επανδρωμένο με εξειδικευμένους μηχανικούς και πάντα πρόθυμο να προτείνει την καλύτερη και πιο συμφέρουσα λύση. Αναλαμβάνουμε όλων των ειδών τις επισκευές σε μηχανές, σασμάν, εμπρόσθια και οπίσθια συστήματα, φρένα κ.λπ., και φροντίζουμε πάντα για την άμεση προμήθεια παντός είδους ανταλλακτικού από την Ελληνική ή Ευρωπαϊκή αγορά.

Η επιχείρησή μας διαθέτει σύγχρονο μηχανολογικό και τεχνολογικό εξοπλισμό για κάθε είδους επισκευή και συντήρηση. Υπάρχει άριστη εξειδίκευση στις υπηρεσίες επισκευής και επιδιόρθωσης επαγγελματικών οχημάτων και μηχανημάτων έργων των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ), όπως απορριμματοφόρα, μεγάλα φορτηγά, καλαθοφόρα, εκσκαφείς, ανυψωτικά, μπουλντόζες, κλάρκ κ.λπ.

Τέλος, η παροχή των υπηρεσιών επιδιόρθωσης υπόκειται σε διαδικασίες διασφάλισης ποιότητας. Κατά την παραλαβή κάθε οχήματος πραγματοποιείται λεπτομερής καταγραφή των προβλημάτων και επιτόπιος τεχνικός έλεγχος ενώ κατά την παράδοση γίνεται αναλυτική ενημέρωση στον πελάτη.