Υπηρεσίες | Φανοποιεία & Βαφές

Η επιχείρησή Ανάργυρος Ε. Λινάρδος ιδρύθηκε το 1984 στην οδό Προμαχώνος 10 στη Χαλκίδα ως φυσικό επακόλουθο της πολύχρονης ενασχόλησης του ιδιοκτήτη Ανάργυρου Ε. Λινάρδου με το χώρο της φανοποιίας και βαφής επιβατικών αυτοκινήτων.

Σήμερα, στις νέες μας εγκαταστάσεις, στο 8ο χλμ. Εθνικής Οδού Χαλκίδας - Αλιβερίου, διαθέτουμε 150 τ.μ. στεγασμένου φανοβαφείου με 2 θέσεις για επιβατικά \ ημιφορτηγά και 2 θέσεις για επαγγελματικά φορτηγά και μηχανήματα έργων.

Με σύγχρονο εξοπλισμό και συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού δημιουργούμε τις κατάλληλες συνθήκες στον τομέα της φανοποιίας και βαφής αυτοκινήτων. Το δε πελατολόγιο μας αποτελείται από μεγάλο αριθμό ιδιωτών καθώς επίσης και πολλούς Δήμους της ευρύτερης περιοχής.

Επιπλέον, διαθέτοντας αναπτυγμένη οικολογική συνείδηση, δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στον εξοπλισμό και χρησιμοποιούμε πάντοτε εργαλεία και υλικά που είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

Ο φούρνος βαφής, το έμπειρο προσωπικό, και τα ποιοτικά χρώματα και υλικά θα σας κάνουν να εμπιστευτείτε εμάς για την μερική ή ολική βαφή του αυτοκινήτου σας με στόχο την επαναφορά του στην αρχική \ εργοστασιακή του κατάσταση.