Συνεργάτες | Φορτωτές / Φορτωτάκια

Η επιχείρηση Ανάργυρος Ε. Λινάρδος, βάση της πολύχρονης εμπειρίας της στην πώληση μηχανημάτων έργων και έπειτα από λεπτομερή έρευνα στην Ευρωπαϊκή αγορά, προτείνει τους ακόλουθους τύπους φορτωτών:

  • Φορτωτές της O&K για απαιτητικές χωματουργικές εργασίες μεγάλης κλίμακας
  • Φορτωτάκια των BOBCAT και CATERPILLAR για εργασίες φόρτωσης και μεταφοράς μικρής κλίμακας
  • Μικρούς οδοστρωτήρες της BOMAG για διαμόρφωση τοπίου και συμπίεσης εδάφους

O&K

Οι φορτωτές της Orenstein & Koppel (O&K) αποτελούν το καταλληλότερο εργαλείο για κάθε απαιτητική εργασία λόγω της ταχύτατης προσαρμογής τους σε όλες τις δύσκολες συνθήκες. Αυξάνουν την παραγωγικότητα στα ύψη ενώ διαθέτουν ανυψωτικές ικανότητες και εκπληκτική έκταση. Οι φορτωτές της O&K επιτρέπουν στο χειριστή να εργάζεται με σιγουριά, διαθέτουν εύκολο σέρβις, ενώ η ευρύχωρη καμπίνα τους προσφέρει άνεση και εξαιρετική ορατότητα. Επιπλέον, παρέχουν το πλεονέκτημα μιας πλατφόρμας βαρέος τύπου με υψηλή κινητικότητα, ικανότητα φόρτωσης, και αξιοπιστία.

Τα βασικά μέρη των φορτωτών O&K και συγκεκριμένα οι βραχίονες, οι υδραυλικοί κύλινδροι, καθώς και ο κάδος φορτώσεως είναι ισχυρής κατασκευής ενώ η διάταξή τους εξασφαλίζει υψηλή απόδοση και αντοχή. Τα σημεία στήριξης των μπράτσων και οι κύλινδροι ανυψώσεως βρίσκονται πάνω στο πλαίσιο του μηχανήματος. Τα ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου και επίβλεψης είναι μία άλλη περιοχή ενδιαφέροντος στην οποία η O&K κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο.


BOBCAT

Τα φορτωτάκια της BOBCAT είναι σχεδιασμένα να ανταποκρίνονται πλήρως στις εφαρμογές που απαιτούν οι εμπρόσθιοι φορτωτές μικρών διαστάσεων και αποτελούν την ιδανικότερη λύση για κάθε χωματουργική εργασία που απαιτεί ευελιξία, υψηλές επιδόσεις, και ταχύτητα.

Η ομαλή υδροστατική κίνηση και το υδραυλικό σύστημα με αίσθηση φορτίου παρέχουν ισορροπία μεταξύ ισχύος και παραγωγικότητας. Η ανάγκη για τον σχεδιασμό και την παραγωγή των μικρών φορτωτών προήλθε από την ζήτηση μιας μεγάλης μερίδας πελατών που έχουν ανάγκη ενός φορτωτή με μεγαλύτερη δύναμη και απόδοση που παράλληλα διατηρεί τις μικρές του διαστάσεις.

Οι μηχανικοί της BOBCAT σχεδίασαν ένα φορτωτή ο οποίος αποδίδει περισσότερη δύναμη χωρίς όμως να ξεφεύγουν οι διαστάσεις και το βάρος του σε σύγκριση με τα μεγαλύτερα μοντέλα. Συνδυάζοντας αναγνωρισμένα μηχανήματα με γνήσια ανταλλακτικά, εξειδικευμένο service, και εγγύηση καλής λειτουργίας, η επιχείρηση μας είναι σε θέση να προσφέρει την καλύτερη δυνατή ποιότητα, συνεργασία, και υποστήριξη.


CATERPILLAR

Οι μικροί φορτωτές της CATERPILLAR έχουν κατακτήσει την εμπιστοσύνη και των πλέον απαιτητικών πελατών. Για το λόγο αυτό τους θεωρούμε ως την καλύτερη πρόταση σε όλες τις συνθήκες χωματουργικών εργασιών έχοντας σημαντικό πλεονέκτημα την ευελιξία και την αξεπέραστη σταθερότητα.

Η CATERPILLAR παρουσίασε τον πρώτο της μικρό εκσκαφέα ανταποκρινόμενη στην εκρηκτική ανάπτυξη των έργων τοποθέτησης καλωδίων παραπλεύρως των δρόμων. Από τότε η σειρά επεκτάθηκε περιλαμβάνοντας πλέον περισσότερα από 10 μοντέλα.

Τα υδραυλικά και ηλεκτρονικά χειριστήρια και οι πίνακες ηλεκτρονικών οργάνων κάνουν πιο παραγωγικό τον άνθρωπο και το μηχάνημα με μεταβλητά υδραυλικά συστήματα, ολοκληρωμένα χειριστήρια ελέγχου της ισχύος, και προαιρετικές καταστάσεις λειτουργίας που προσαρμόζουν την παροχή ισχύος ανάλογα με τη ζήτηση. Το μικρότερο βάρος της ανωδομής και η βελτιωμένη κινηματική βοηθούν ώστε να βελτιώνεται η οικονομία καυσίμου ενώ τα παρατεταμένα μεσοδιαστήματα για το service και η ευκολότερη καθημερινή συντήρηση μειώνουν το συνολικό κόστος του μηχανήματος.


BOMAG

Η BOMAG είναι ηγέτης στην παγκόσμια αγορά στον τομέα της τεχνολογίας και κατασκευής μηχανημάτων συμπίεσης εδάφους. Οι οδοστρωτήρες BOMAG έχουν δοκιμαστεί και αποδειχθεί ως η πλέον αξιόπιστη επιλογή λόγω της ταχύτατης προσαρμογής και του μικρούς τους μεγέθους.

Οι οδοστρωτήρες BOMAG έχουν σχεδιαστεί για μακροζωία και αντοχή. Βασικό τους πλεονέκτημα είναι η επιμήκυνση του εργασιακού τους βίου με υψηλότερη αξία μεταπώλησης. Ένα BOMAG αποτελεί πάντα μια καλή επένδυση. Ο βασικός παράγοντας στην κερδοφορία δεν είναι μόνο η τιμή αλλά και το συνολικό κόστος κατά τη διάρκεια λειτουργίας του μηχανήματος.

Κάθε οδοστρωτήρας BOMAG υποβάλλεται σε πολλαπλούς ελέγχους ποιότητας με στόχο την σωστή λειτουργία και την μακρά διάρκεια ζωής. Ένα ευρύ φάσμα από διαφορετικά μοντέλα - σε κατηγορίες που ξεκινούν από 7 έως 32 τόνους - είναι διαθέσιμα για την αύξηση της απόδοσης και κερδοφορίας της επιχείρησης σας. Εσείς; Μπορείτε να συμβιβαστείτε με κάτι λιγότερο από έναν οδοστρωτήρα BOMAG;