Συνεργάτες | Ανατρεπόμενα με Γερανό

Η επιχείρηση Ανάργυρος Ε. Λινάρδος, έχοντας πολύχρονη εμπειρία στο χώρο των ανατρεπόμενων οχημάτων, προτείνει πλαίσια των κατασκευαστών MAN και MERCEDES-BENZ. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία οχημάτων με ανατρεπόμενη υπερκατασκευή για να επιλέξετε. Από μικρά οχήματα που είναι ευέλικτα μέχρι μεγάλα οχήματα που φέρουν ισχυρότερους μηχανισμούς υδραυλικών συστημάτων.

Τα ανατρεπόμενα οχήματα αποτελούνται από αμάξωμα - πλαίσιο και μεταλλική υπερκατασκευή με υδραυλικό σύστημα ανατροπής. Είναι κατάλληλα για μεταφορά κάθε είδους ογκωδών αντικειμένων και μπορούν να τοποθετηθούν σε όλους τους τύπους οχημάτων με ωφέλιμο φορτίο από 1.5 έως 40 τόννων.

Ωστόσο, ο ανατρεπόμενος μηχανισμός, που σχεδιάζεται, κατασκευάζεται, και τοποθετείται από την επιχείρησή μας, είναι ικανός να ανταποκριθεί σε φορτία κατά τουλάχιστον 30% μεγαλύτερα από το μέγιστο ωφέλιμο φορτίο του αμαξώματος - πλαισίου.

Τα βασικότερα χαρακτηριστικά του είναι:

  • Οπίσθια ανατροπή με κλήση που μπορεί να φτάσει μέχρι και τις 52°
  • Δυνατότητα τοποθέτησης γερανού με αρπάγη ή / και πρόσθετα παραπέτα
  • Οπίσθια πόρτα με δυνατότητα απασφάλισης των πνευματικών από την καμπίνα του οδηγού
  • Συμπαγής κατασκευή κατάλληλη για μεταφορές αδρανών υλικών και αντικειμένων βαρέως τύπου
  • Εξοπλισμένος με όλους τους απαραίτητους μηχανισμούς ασφαλείας και προστασίας των εργαζομένων

Επιπλέον, παρέχεται η δυνατότητα τοποθέτησης καινούργιου ή μεταχειρισμένου υδραυλικού γερανού και λοιπών υδραυλικών βοηθημάτων έπειτα από σχετικό αίτημα του πελάτη. Η επιχείρησή μας, με την τεχνογνωσία και την πείρα που διαθέτει, επιλέγει με σιγουριά τους γερανούς της αναγνωρισμένης ευρωπαϊκής φίρμας FASSI. Η επιλογή ενός γερανού FASSI είναι μια επιλογή που προκαλεί άμεσα τη θέληση να δουλέψει κανείς με τους καλύτερους γερανούς στον κόσμο.

Η τεχνογνωσία της FASSI, που είναι ολοκληρωτικά συγκεντρωμένη στον τομέα των υδραυλικών γερανών για φορτηγά, της επιτρέπει να γνωρίζει καλύτερα το προϊόν και τις λειτουργικές απαιτήσεις από οποιονδήποτε άλλο. Μία από τις στρατηγικές αποφάσεις, που αποτελεί τη βάση της επιτυχίας της FASSI, είναι αναμφιβόλως η επιλογή της να λειτουργεί με εξειδικευμένες και πολύ δυναμικές εγκαταστάσεις παραγωγής ικανές να προσφέρουν το καλύτερο σε κάθε τομέα αρμοδιότητας.

Γερανοί {FASSI}


Γερανοφόρα {MERCEDES-BENZ}


Ανατρεπόμενα {MAN}