Επιχείρηση | Ιστορικό

Η επιχείρηση Ανάργυρος Ε. Λινάρδος ιδρύθηκε το 1984 στη Χαλκίδα με έδρα τον ιδιόκτητο χώρο της οδού Προμαχώνος 10. Εκεί στεγάστηκε το φανοποιείο και βαφείο αυτοκινήτων που έγινε γρήγορα γνωστό για την ποιότητα των υπηρεσιών του.

Το 1989 η επιχείρηση εισέρχεται στο εμπόριο αυτοκινήτων και σύντομα επιτυγχάνει ταχύτατη ανάπτυξη πωλήσεων και διαρκώς διευρυμένο πελατολόγιο από ιδιώτες και επιχειρήσεις.

Το 1991 ξεκινά η πώληση οχημάτων και η παροχή υπηρεσιών συντήρησης οχημάτων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ). Η επιχείρηση εξειδικεύεται στην πώληση απορριμματοφόρων, φορτηγών, φορτωτών, καλαθοφόρων, και άλλων ειδικού-τύπου οχημάτων.

Το 2000 γίνονται τα εγκαίνια του νέου εκθεσιακού χώρου στο 3ο χλμ. Εθνικής Οδού Χαλκίδας - Αλιβερίου. Η έκθεση περιλαμβάνει όλων των ειδών τα οχήματα, από ελαφριά επαγγελματικά μέχρι μεγάλα φορτηγά.

Το 2006 η επιχείρηση μας προχωρά σε νέα βήματα επέκτασης με την αγορά χώρου 16 στρεμμάτων στο 8ο χλμ. Εθνικής Οδού Χαλκίδας - Αλιβερίου, με στόχο την κατασκευή νέων στεγασμένων εγκαταστάσεων που θα φιλοξενήσουν όλες τις δραστηριότητες. Στα επόμενα χρόνια, επενδύει με επιτυχία στη διαμόρφωση τεχνογνωσίας, με απώτερο στόχο την εξεύρεση της ιδανικής λύσης για όλους τους πελάτες, είτε είναι ιδιώτες, είτε επιχειρήσεις, είτε Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ).

Στην πάροδο των επομένων ετών υπήρξαν αξιόλογες συνεργασίες με δήμους κυρίως του Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ αλλά και πανελλαδικά σε πωλήσεις απορριμματοφόρων καινούργιων και μεταχειρισμένων, μηχανημάτων έργου, ελαστικών, ανταλλακτικών, μισθώσεων οχημάτων αποκομιδής απορριμμάτων καθώς και σε συντήρηση-επισκευή μεταφορικών μέσων των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ).

Επίσης πραγματοποιούνται κατασκευές διαφόρων ειδών κάδων, ανατροπών φορτηγών και κατασκευές μερών και εξαρτημάτων για απορριμματοφόρα.

Πρόσφατα ξεκίνησε η επίσημη συνεργασία με τον Ευρωπαϊκό κατασκευαστικό οίκο καινούργιων απορριμματοφόρων FAUN.