Συνεργάτες | Πλαίσια / Σασί

Η επιχείρηση Ανάργυρος Ε. Λινάρδος, με βάση την πολύχρονη εμπειρία της στο χώρο του αυτοκινήτου, συνεργάζεται με όλους τους αναγνωρισμένους κατασκευαστές πλαισίων. Για μεγάλα απορριμματοφόρα και ανατρεπόμενα, μικτού βάρους από 5 έως 19 τόνους, η εταιρία μας προτείνει πλαίσια των κατασκευαστών MAN και MERCEDES-BENZ, ενώ για μικρότερων διαστάσεων ελαφρά φορτηγά, από 3,5 έως 5 τόνους με μικρό μεταξόνιο για μεγαλύτερη ευελιξία, η εταιρία μας προτείνει πλαίσια των κατασκευαστών IVECO, ISUZU, MITSUBISHI, και RENAULT.

MAN

Τα στιβαρά πλαίσια του παγκοσμίου φήμης κατασκευαστή αμαξωμάτων MAN αποτελούν την βέλτιστη επιλογή για απορριμματοφόρα και λοιπά οχήματα Δήμων με ωφέλιμο φορτίο από 5 έως 19 τόνους.

Ο όμιλος MAN, με έδρα το Μόναχο της Γερμανίας, είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές στον τομέα των φορτηγών και λεωφορείων καθώς επίσης και πρωτοπόρος στην κατασκευή πετρελαιοκινητήρων. Όλες οι μονάδες παραγωγής της MAN εφαρμόζουν τις πιο προηγμένες τεχνολογίες και μεθόδους συναρμολόγησης κατασκευάζοντας οχήματα υψηλής ποιότητας.

Στόχος του ομίλου είναι η προσφορά αξιόπιστων και καινοτόμων οχημάτων χαμηλού λειτουργικού κόστους και υψηλής αποδοτικότητας για τον Έλληνα επαγγελματία αυτοκινητιστή. Οι εταιρικές αξίες του ομίλου MAN βασίζονται στους εξής τέσσερις ισχυρούς πυλώνες: την Αξιοπιστία, την Καινοτομία, το Δυναμισμό, και τη Διαφάνεια.


IVECO

Η επιχείρησή μας, σε συνεργασία με τον όμιλο IVECO, προσφέρει αυτοκίνητα με υπερκατασκευές και μικτό φορτίο από 5 μέχρι 19 τόνους. Τα οχήματα του ομίλου IVECO χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα και προνομιακές τιμές.

Ο όμιλος IVECO, με 27 μονάδες παραγωγής απλωμένες σε 16 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο, κατασκευάζει και διανέμει φορτηγά οχήματα ελαφριάς, μεσαίας, και βαριάς κατηγορίας.

Στην κατασκευή των οχημάτων της η IVECO υιοθετεί την πιο πρόσφατη μηχανολογική τεχνολογία που εφαρμόζεται σε μια περιεκτική γκάμα κινητήρων που λειτουργούν με πετρέλαιο και εναλλακτικά καύσιμα. Επιπλέον, όλες οι μονάδες παραγωγής της IVECO εφαρμόζουν τις πιο προηγμένες τεχνολογίες και μεθόδους συναρμολόγησης ώστε να κατασκευάζουν οχήματα υψηλής ποιότητας. Όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα όλες οι μονάδες παραγωγής της IVECO να φέρουν πιστοποίηση ISO 9001-Vision 2000 (διαχείριση ποιότητας μέσω διαδικασιών) και ISO 14000 (περιβαλλοντική διαχείριση).


ISUZU

Τα πλαίσια της ISUZU με μικτό φορτίο μέχρι 5 τόννους αποτελούν την ιδανικότερη λύση για στενούς δρόμους χάρις στην ευελιξία τους. Η ISUZU ειδικεύεται στην κατασκευή και εμπορεία επαγγελματικών οχημάτων και βαρέων φορτηγών ενώ είναι και πρωτοπόρος στην κατασκευή πετρελαιοκινητήρων.

Η ιστορία της ISUZU ξεκινά το 1922 όπου κατασκεύασε το πρώτο Ιαπωνικό αυτοκίνητο. Τα προϊόντα της ISUZU πωλούνται σε 110 χώρες ενώ διαθέτει και 6 κέντρα Έρευνας & Εξέλιξης ανά τον κόσμο. Η ετήσια δυναμικότητά της ξεπερνά τους 1.000.000 πετρελαιοκινητήρες και η γκάμα της ξεκινά από τα 1.000 cc και φτάνει μέχρι τα 24.000 cc.

Η φιλοσοφία της ISUZU βασίζεται στους ακόλουθους τρεις πυλώνες: την Ασφάλεια, την Οικονομία, και το Περιβάλλον. Λαμβάνοντας υπόψη πως το όχημα θα εξυπηρετεί τον οδηγό για πολλά ακόμη χρόνια χάρις στην ασύγκριτη αξιοπιστία του, η εταιρεία φροντίζει ώστε ακόμη και τα ανταλλακτικά πολύ παλαιότερων εκδόσεων να πωλούνται σε πολύ προσιτές τιμές. Για επιπλέον σιγουριά, η ISUZU φροντίσει ώστε τα αυτοκίνητα που κατασκευάζει να συνοδεύονται από 10ετή εγγύηση.


MERCEDES-BENZ

Η MERCEDES-BENZ είναι αναμφισβήτητα ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές φορτηγών στον κόσμο. Η επιχείρησή μας, στις από κοινού λύσεις με την MERCEDES-BENZ, προτείνει τον τύπο Atego σε πλαίσια μικτού βάρους έως 19 τόνους για φορτηγά με ανατροπή και γερανό.

Το 2004, η MERCEDES-BENZ ήταν η πρώτη κατασκευάστρια εταιρεία που παρουσίασε κινητήρες οι οποίοι καλύπτουν τις απαιτήσεις των προτύπων εκπομπής καυσαερίων Euro 4 και Euro 5. Το τμήμα φορτηγών της MERCEDES-BENZ χρησιμοποίησε για αυτό το σκοπό την τεχνολογία Selective Catalytic Reduction. Μέσω αυτής της διαδικασίας τα καυσαέρια δεν μειώνονται πλέον μόνο εντός του κινητήρα όπως ήταν σύνηθες στους κινητήρες μέχρι σήμερα.

Στα φορτηγά MERCEDES-BENZ δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στον τομέα της ασφάλειας. Για αυτό το λόγο δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι με την κυκλοφορία του Actros στην αγορά εισήχθησαν νέα συστήματα ασφαλείας όπως το ABS και το ASR καθώς επίσης και ο αερόσακος οδηγού, συστήματα τα οποία διατίθενται σήμερα στα περισσότερα φορτηγά όλων των εταιριών.


MITSUBISHI

Τα πλαίσια της MITSUBISHI είναι αναμφισβήτητα από τα πιο αξιόπιστα της αγοράς για μικρά απορριμματοφόρα και ελαφριά φορτηγά έως και 5 τόνους μικτό φορτίο. Εδώ και 50 χρόνια η MITSUBISHI προσφέρει στον Έλληνα επαγγελματία αυτοκινητιστή ξεχωριστή οδηγική εμπειρία, ασφάλεια, και κορυφαία Ιαπωνική αξιοπιστία στις πιο προσιτές τιμές.

Στην οικογένεια της MITSUBISHI περιλαμβάνεται η πλήρης γκάμα ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων L200 καθώς επίσης και η νέα σειρά φορτηγών Fuso Canter που συνοδεύονται από 10ετή εγγύηση.

Λαμβάνοντας υπόψη πως το όχημα θα εξυπηρετεί τον οδηγό για πολλά ακόμη χρόνια χάρις στην ασύγκριτη αξιοπιστία του, η εταιρεία φροντίζει ώστε ακόμη και τα ανταλλακτικά πολύ παλαιότερων εκδόσεων να πωλούνται σε πολύ προσιτές τιμές. Για επιπλέον σιγουριά, η MITSUBISHI φροντίσει ώστε τα αυτοκίνητα που κατασκευάζει να συνοδεύονται από 10ετή εγγύηση.


RENAULT

Η RENAULT, σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, συγκαταλέγεται στους πέντε μεγαλύτερους κατασκευαστές επαγγελματικών οχημάτων. Η πολύχρονη εμπειρία του ομίλου στο χώρο των οχημάτων σε συνδυασμό με την τεχνική υποστήριξη που προσφέρει σε πανελλαδική κλίμακα εγγυάται την επιτυχή παρουσία των οχημάτων RENAULT στη χώρα μας.

Η εταιρία μας προτείνει ανεπιφύλακτα τα οχήματα της RENAULT για πλαίσια ευέλικτων απορριμματοφόρων και ελαφριών φορτηγών έως 5 τόνους μικτό φορτίο. Τα επαγγελματικά οχήματα της RENAULT καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα πλαισίων από 2.8 έως 33 τόνους μικτό φορτίο και από 100 έως 500 ίππους.

Κύρια χαρακτηριστικά των οχημάτων της RENAULT αποτελούν η εργονομική καμπίνα, η μοντέρνα αισθητική, και οι εφαρμοζόμενες τεχνολογικές καινοτομίες. Στόχος της εταιρείας είναι η προσφορά αξιόπιστων και καινοτόμων οχημάτων χαμηλού λειτουργικού κόστους για τον Έλληνα επαγγελματία αυτοκινητιστή με υψηλή αποδοτικότητα.